top of page

Hoornse Broeder Amsterdam

De Hoornse Broeder is een lekkernij die wij al jaren ambachtelijk maken in onze bakkerij in Amsterdam-Zuid. Het is een gevuld krentenbrood met een vulling van roomboter, suiker en kaneel. Hierdoor heeft het brood een heerlijk zoete smaak. Het is aan te raden de Hoornse Broeder te eten met roomboter aan beide zijkanten.

De Hoornse Broeder in onze bakkerij uit Amsterdam

Onze bakkerij is gestart op het eiland Wieringen, met een klein assortiment. Na twee jaar zijn we verhuisd naar Amsterdam. Hier bloeide onze bakkerij verder op en werd het assortiment uitgebreid. In 1984 verhuisde onze bakkerij weer, ditmaal naar Hoorn. Hier voegden we veel streekproducten toe aan het assortiment, zoals de Hoornse Broeder en Westfriese krentenmik, die we in 1995 weer mee terug naar Amsterdam namen. Dit is maar een klein gedeelte van de rijke historie van onze bakkerij, het heeft ons wel gebracht tot waar we nu zijn.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar 020-6790172 of stuur ons een mail!

Bestel uw brood nu online

Elk soort brood dat uw hartje begeert, bestelt u bij ons. Dit kan variëren van ambachtelijk gemaakte broden van verschillende graansoorten, tot gebak en kerstbrood. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons in Amsterdam brood op kantoor te bestellen. Probeer bijvoorbeeld een proefpakket in combinatie met een Hoornse broeder. Bestel nu online door te bellen naar 020-6790172 of te mailen naar info@bakkerijblankendaal.nl. U kunt natuurlijk ook binnenlopen in onze bakkerij. Het adres is Jasonstraat 7 in Amsterdam-Zuid.

bottom of page