top of page

Kerstbrood uit Amsterdam

Tijdens de feestdagen hoort iedereen samen te genieten van kerstbrood en oliebollen, en deze zijn het lekkerst bij Bakkerij Blankendaal uit Amsterdam-Zuid. Een kerstbrood, ook wel kerststol genoemd, is een krentenbrood gevuld met amandelspijs. Typisch is ook de poedersuiker die bovenop het kerstbrood ligt. Onze bakkers maken een perfecte, ambachtelijke kerststol, waar het hele gezin van kan genieten. We maken ook heerlijke oliebollen, met en zonder krenten. Geniet van deze oliebollen tijdens het aftellen en u gaat op de perfecte manier het nieuwe jaar in!

Geniet van de feestdagen met kerstbrood en oliebollen uit Amsterdam-Zuid

Onze bakkers zorgen al generaties lang voor het lekkerste brood, gebak en taarten. De laatste weken van het jaar gaan we ook altijd aan de slag met kerstbrood en oliebollen, zodat heel Amsterdam-Zuid hiervan kan genieten. Het recept wordt al meerdere generaties doorgegeven en constant geperfectioneerd. Als familiebedrijf is het ons doel om de beste recepten en methodes door te geven en te moderniseren. Hierdoor smaken al onze producten authentiek, terwijl ze toch aan moderne verwachtingen voldoen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar 020-6790172 of stuur ons een mail!

Loop eens binnen bij onze bakkerij

We bezorgen brood en gebak, zoals een Westfriese krentenmik, thuis maar ook op kantoor. Oliebollen en kerstbrood bezorgen wij ook op en rondom de feestdagen, zodat heel Amsterdam-Zuid vers en ambachtelijk gebak in huis heeft. U bestelt uw gebak bij ons online of door te bellen naar 020-6790172 of te mailen naar info@bakkerijblankendaal.nl. We zien u natuurlijk ook graag langskomen in onze bakkerij. Deze ligt op twee minuten lopen van het Olympisch Stadion, aan de Jasonstraat 7. Twijfel niet en geniet tijdens de laatste weken van het jaar van heerlijk kerstbrood en lekkere oliebollen door te bestellen bij onze Amsterdamse warme bakker!

bottom of page