top of page

 

Brood bezorgen op kantoor

 

Laat het lekkerste brood bezorgen op uw kantoor

Wij bezorgen bij verschillende bedrijven  in Amsterdam en Purmerend en omgeving dagelijks vers brood.Of het nu gaat om witbrood en volkoren of om krentenbollen en mueslibolletjes ze kunnen ook voor uw medewerkers dagelijks vers op tafel staan.

U heeft de keus uit een groot assortiment ambachtelijk brood, dat na het bestellen gratis bezorgd wordt op uw kantoor in Amsterdam of Purmerend. U wordt per vier weken gefactureerd, waardoor u zich geen zorgen maakt over de betaling. We leveren niet alleen brood op kantoor; u kunt ook andere lekkernijen bestellen en laten bezorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Westfriese krentenmik, een Hoornse Broeder of een heerlijk stuk gebak. Speciale broden, zoals notenbroodjes, suikerbroodjes, bloesembrood en belegde broodjes, maken uw lunch helemaal compleet.

Laat uw werknemers genieten van vers brood

Door bij ons brood te bestellen geniet u snel en eenvoudig van een heerlijke lunch, want wij bezorgen het bij u op kantoor. Hierna schuift u rond het middaguur aan en geniet u van de lekkerste ambachtelijke broden en gebaksoorten. Het is tevens mogelijk om een proefpakket met brood te leveren. Hiermee verrast u uw werknemers en geeft u ons de mogelijkheid u te verbazen over de kwaliteit van ons brood. Na het proeven van onze broden wilt u nooit meer iets anders. Vraag nu online uw proefpakket aan! Mocht u meer informatie willen, dan kunt u bellen naar

06-44151599, mailen naar info@bakkerijblankendaal.nl 

U kunt altijd bellen voor de mogelijkheden 06-44151599

Vraag nu uw gratis proefpakket aan!

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Straat en huisnummer*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Ik vraag een proefpakket aan voor komende*

Opmerking

De lekkerste lunchbroodjes

Ook in ons assortiment: Maaltijdbroodjes

Italiaanse bollen, wit of bruin

Parisiennes (mini stokje) wit of bruin

bottom of page