top of page

Logo- of fototaart bestellen in Amsterdam

Een logo of foto op een taart laten drukken is eenvoudig, want het enige wat u hoeft te doen is deze taart bestellen bij Bakkerij Blankendaal uit Amsterdam. Een taart met een logo of foto is een lekkernij en cadeau ineen en deze zal de jarige voor altijd bijblijven. Het is mogelijk een foto van de jarige erop te drukken, of bijvoorbeeld van zijn/haar favoriete film, serie of dier. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Uw logo of foto op een taart laten drukken en deze bestellen in Amsterdam

Al onze lekkernijen zijn ambachtelijk gemaakt, dus ook een taart met een foto of logo die u kunt bestellen en laten bezorgen in Amsterdam. Deze taarten zijn beschikbaar in diverse smaken en afmetingen. Naast een taart met logo of foto kunt u ook ander feestgebak bestellen en laten bezorgen in Amsterdam. Overweeg eens een heerlijke Hoornse Broeder, Westfriese krentenmik of kerstbrood. Ook is er voor de broodliefhebber genoeg te genieten. Ons brood, ambachtelijk gemaakt met allerlei verschillende graansoorten, zit ook vol smaak. Al onze lekkernijen bezorgen wij tevens op kantoor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar 020-6790172 of stuur ons een mail!

Bestel eenvoudig een taart met uw logo of foto er op

Het is erg simpel om een unieke taart met foto of logo te bestellen en te laten bezorgen in Amsterdam. Hiervoor hoeft u alleen te bellen naar 020-6790172 of te mailen naar info@bakkerijblankendaal.nl. Vervolgens kunnen wij de taart bezorgen, of haalt u deze zelf op in onze bakkerij aan de Jasonstraat 7 in Amsterdam-Zuid.

bottom of page