top of page

Gebak in Amsterdam

Bij ons kunt u ambachtelijk gebak bestellen en direct laten bezorgen!

Bij ons kunt u ambachtelijk gebak bestellen en direct in Amsterdam laten bezorgen. Trends komen en gaan, ook in een bakkerij, maar klassiek gebak blijft lekker en populair. Bij Bakkerij Blankendaal uit Amsterdam kunt u ambachtelijk gebak kopen of bestellen dat gemaakt is op klassieke wijze. Hierdoor kunt u bij ons in Amsterdam de lekkere, traditionele smaken van ambachtelijk gebak kopen en proeven. Denk hierbij aan een Bossche bol, een hazelnootschuimgebakje of een heerlijke bombe, zoals die alleen bij de ambachtelijke bakker uit de oven komen. 

Ambachtelijk gebak in alle soorten en maten bestellen in Amsterdam

Uiteraard verkopen wij ook ambachtelijke taarten in diverse smaken en formaten. Uit ons dagelijkse assortiment kunt u het volgende gebak bestellen en laten bezorgen in Amsterdam (al het gebak is genoeg voor zes personen):

- Hazelnoottaartje


- Truffeltaartje


- Bavaroisetaartje


- Chipolataschnitte


- Slagroomschnitte


- Moccaschnitte 

Daarnaast bestelt u de mooiste foto/logotaarten bij Bakkerij Blankendaal. Uw eigen fantasie is hierin de enige limiet. Een foto van uw kind of een afbeelding van zijn/haar favoriete film: het kan allemaal! Wij hebben een ruim assortiment aan gebak, zoals Westfriese krentenmik. De ruime keuze is maar één van de redenen dat u ambachtelijk gebak komt kopen bij ons in Amsterdam. In ieder gebakje is de liefde voor het ambacht merkbaar, een kwaliteit die u net als wij weet te waarderen.

Laat uw gebak bezorgen

Heeft u zin in ambachtelijk gebak of brood, maar heeft u weinig tijd om langs te komen in onze bakkerij? Bestel uw gebak dan online en wij bezorgen het gebak op uw adres in Amsterdam, ook op uw kantoor. Als u bestelt voor 09:30, bezorgen we het zelfs dezelfde dag nog. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij volledig gratis, anders komen er bezorgkosten van €6,- bij. Wilt u het ambachtelijke gebak toch kopen in onze bakkerij in Amsterdam? Bestel het dan online of door te bellen naar 020-6790172, te mailen naar info@bakkerijblankendaal.nl of het contactformulier in te vullen. Dan weet u zeker dat uw favoriete gebak op voorraad is als u langskomt in onze bakkerij aan de Jasonstraat 7 in Amsterdam-Zuid. Kom langs en proef het het lekkerste gebak van Amsterdam-Zuid!

bottom of page